Внаслідок обстрілу Полтави дронами «Шахід» на відділенні «Нової пошти» згоріли пуховики Даші Кацуріної на суму понад мільйон гривень



Нагадаємо, в ніч на 1 листопада російські окупанти спрямували на Полтаву десять дронів-камікадзе «Шахід». Три з них збила винищувальна авіація, ще три «приземлили» бійці бригади територіальної оборони. Кілька «Шахідів» влучили у об’єкти цивільної інфраструктури. Виникла пожежа, яка охопила, зокрема, відділення «Нової пошти».

Як з’ясувалося, у цей час на відділенні був одяг української рестораторки, блогерки та дизайнерки, власниці бренду Katsurina Даші Кацуріної. За її словами, у вогні згоріли пуховики на суму понад мільйон гривень. 

-Через атаку дронами рф повністю згоріло відділення № 1 „Нової пошти“ в місті Полтава. Дякувати Богу, жертв немає. Тільки мінус один мільйон п'ять тисяч гривень. Там чекали ваші пуховики. Вони їхали з виробництва, написала Кацуріна на своїй сторінці у Instagram. - Виробництво в умовах війни — це виклик. І ми його прийняли, як і мільйони українців, які залишились і продовжують підтримувати економіку держави. Все, що ми можемо зараз зробити разом — продовжувати боротися та донатити на перемогу!

 Даша Кацуріна відома тим, що разом із колишнім чоловіком, Михайлом Кацуріним, відкрила у Києві кілька ресторанів. Також має власний бренд одягу Katsurina. Зустрічається із українським співаком та шоуменом Володимиром Дантесом.

Внаслідок обстрілу Полтави дронами «Шахід» на відділенні «Нової пошти» згоріли пуховики Даші Кацуріної на суму понад мільйон гривень, фото-1

Володимир Дантес та Даша Кацуріна.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW