Минулої доби у Пісках окупантами викрадено близько 30 громадян, на автошляхах Херсонщини - автівки з награбованим майном



На тимчасово захоплених територіях окупанти продовжують порушувати норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. В населеному пункті Піски Старобільського району Луганської області представники так званої військової комендатури провели фільтраційні заходи проти місцевого населення. Близько 30 громадян викрадено та вивезено у невідомому напрямку. Аналогічні заходи проводяться в населених пунктах вздовж автошляху Олешки – Нова Каховка Херсонської області. 

Про це йдеться у оперативній інформації Генштабу ЗСУ станом на 6:00 4 листопада 2022.

Крім того, автошляхами Херсонської області відзначається посилений рух вантажних та легкових автомобілів з награбованим майном.

Значні пограбування відбуваються у Бериславі та прилеглих населених пунктах. Зокрема, з підприємств обслуговування електромереж вивозиться майно та ремонтна база.

В населеному пункті Тополівка російські окупанти використовують в якості “живого щита” місцеву школу та дитячий садок, де розмістилось до трьохсот ворожих солдатів з технікою. 

Читайте також: За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах 6 населених пунктів, - ФОТО.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW