Мешканців столиці попередили про погіршення погоди



У Києві дощ, який не вщухає від ранку, до кінця доби ще посилиться. І досягне критерію "значний".

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

В КМДА вже готуються до можливих наслідків. Гідрослужби КК "Київавтодор" працюють у посиленому режимі. Під час дощу на місцях можливих підтоплень дорожньої мережі, як зазвичай, чергує спецтехніка.

Також напередодні дощу в усіх районах столиці гідрослужби посилюють роботу з очищення колекторів дощової каналізації, дощоприймальних колодязів і решіток зливостоків. Загалом підприємство має 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів.

В адміністрації закликають киян в разі виявлення підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертатися до диспетчерської підприємства за телефоном: 044-284-74-19.

Також дорожники розпочали цілодобове чергування на випадок снігопадів. У кожному районі перебуває у повній готовності до виїзду мінімум по 5 одиниць техніки. 

Мешканців столиці попередили про погіршення погоди, фото-1

Загалом цього зимового сезону з ожеледицею боротимуться і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної і додаткової спецтехніки.

Заготовлено близько 15 тисяч тонн солі, а також майже 70 тисяч тонн піску. Найближчим часом дорожники планують отримати ще близько 10 тисяч тонн солі.

Мешканців столиці попередили про погіршення погоди, фото-2

Раніше ми розповідали, що у столиці планують розгорнути близько тисячі пунктів обігріву.

Читайте також: Став перешкодою для армії рф: під Києвом повноцінно запрацював міст на трасі М-06, – ФОТО

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні та превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW