Важливе повідомлення для рф: літак США «намалював» член у небі біля російської авіабази



Через невиправдану військову агресію росію ненавидить майже весь світ і різними способами це проявляє. Так, вчора американський військовий літак здійснив специфічний маршрут поблизу російської військової бази в Сирії, який за формою нагадує чоловічий статевий орган. Малюнок зафіксували на екранах радарів.

Про це повідомляє редакція з посиланням на La Repubblica.

Літак-заправник KC-135 Stratotanker залишався протягом майже двох годин на схід від Кіпру, перебуваючи перед сирійською базою Тартус, оплотом москви в Середземномор'ї.

Невідомо, чи вилетів літак із Криту для дозаправлення винищувачів, чи в пілотів було одне завдання - допекти російським військовим у Тартусі.

Але зроблений ним у небі малюнок залишився на екранах російських радарів, які невпинно охороняють цей район і яким призначалося повідомлення американських пілотів.

Важливе повідомлення для рф: літак США «намалював» член у небі біля російської авіабази, фото-1

У районі між Сирією і Кіпром останніми місяцями відбувалися дуже близькі польоти американських літаків-розвідників з російськими літаками, що злітали з території Сирії. Пентагон назвав це "непрофесійною" поведінкою російських пілотів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW