Ціну стримування окупантів першими бачать лікарі в медичних закладах, де рятують поранених українських військових



В Україні триває героїчне протистояння українського народу проти російської агресії. Незалежність нашої країни дається дуже високою ціною. Чимало українських військових поклали життя, щоб ми та наші нащадки жили у вільний державі. Ціну стримування окупантів першими бачать в лікарні у Дніпрі, де рятують поранених. Про це йдеться в матеріалі ТСН.

Одного захисника оперують чотири бригади хірургів одночасно - це так у Дніпрі рятують поранених із бахмутського напрямку. 

За допомогою магніта зі спини захисника дістали смертоносне залізо, тепер його життя поза небезпекою. Чимало поранених у тяжкому стані, мають одночасно і осколкові, і вогнепальні ушкодження чи не всього тіла. Деяких оперують одночасно кілька бригад хірургів, аби врятувати життя.

"Є пацієнти, в яких травми магістральних судин. Є пацієнти, травми плевральної порожнини та легень, черевної порожнини з ураженням майже всіх внутрішніх органів черевної порожнини. І масивні поранення м’яких тканин", - розповідають лікарі. 

Колишній пасічник Володимир оговтується після поранення в Соледарі.

"Ми стояли на териконі. Крила нас артилерія. Ми залізли до бліндажу. Прилетіли міни "ПОМ", які розкидають нитки. Ми п'ять розмінували, а вночі, коли залазили, виявилася шоста. Швидше за все, зачепили нитку і вразило нас трьох", - розповідає чоловік.

Додає, що обстріли міста тривають безперестанку. " Міста просто знищуються, випалюються. Стріляють танки", - каже Володимир.

Під постійним ворожим вогнем, та окупанта не пускають - на іншій позиції біля Соледара дістав поранення й Андрій. Уламок прошив ногу, рука з опіками. "Хаотично, килимом стелять з усіх видів - з артилерії, з "Градів", з усього можливого. 24 години на добу – і вдень, і вночі не припиняється. Наше завдання – утримувати позицію. Була спроба кілька разів прорватися, ДРГ заходили, але не вийшло у них, відбили атаку", - розповідає він.

Військові одразу після лікування повертаються у стрій, за їх словами всі українські території повинні бути деокупованими.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW