Кияни просять столичну владу запустити безкоштовний Wi-Fi у метрополітені



Мешканці Києва просять столичну владу запустити безкоштовний Wi-Fi у метрополітені.

Відповідну петицію зареєстрував Владислав Куява на сайті Київської міської ради.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, регіону та України.

За словами автора петиції, це не тільки забезпечить комфорт для містян, а й залишатися на зв‘язку з рідними під час повітряної тривоги.

Запуск мережі Wi-Fi в метро це не тільки забезпечення комфорту киян під час поїздки, але і можливість залишатися на зв'язку з рідними, що особливо актуально під час повітряної тривоги, де тисячі людей ховаються в метрополітені і чекають закінчення повітряної тревоги, – йдеться в петиції.

Також автор зазначив, що головними перевагами є швидкість передачі даних.

Головні переваги такого зв'язку – це найвища швидкість передачі даних у поєднанні з великою кількістю одночасних підключень до мережі. Наразі мобільний інтернет не витримує того пікового навантаження під час масштабних повітряних тривог, тому кияни могли б отримати додатовий спосіб зв'язку. До того ж, обладнання (кабелі, Wi-Fi роутери та ін.) все ще знаходиться на станціях, – підсумував Владислав.

Наразі петиція отримала 951 підпис з 6000 необхідних.

Також ми повідомляли раніше про те, що кияни звернулися до міської влади з проханням встановити на станціях метрополітену більше лавок.

Крім того, писали, що в київському метрополітені з 1 листопада будуть змінені графіки руху поїздів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW