На Волині викрили збоченця



У помешканні  32-річного жителя Нововолинська під час проведення санкціонованого обшуку  правоохоронці виявили та вилучили системний  блок на якому зберігалося 250 ГБ дитячої порнографії.

Новину повідомили на сторінці поліції Волинської області. 

«Припинили незаконну діяльність зловмисника співробітники управління міграційної поліції ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими відділення поліції №1 (м.Нововолинськ) Володимир-Волинського РВП за процесуального керівництва Нововолинського відділу Володимир-Волинської окружної прокуратури. За фактом одержання доступу до дитячої порнографії та її зберігання, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1  ст.301-1 Кримінального  кодексу України».  

Зазначається, що під час досудового слідства встановлено, що житель Нововолинська, протягом 2018-2022 років, використовуючи власний комп’ютер та під’єднання до мережі Інтернет, умисно завантажував зображення та відеофайли, що містять ознаки дитячої порнографії. Після чого зберігав заборонений контент на комп’ютері. Загалом поліцейські задокументували 20 фактів скоєння незаконної діяльності зловмисником.

Йому загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк від двох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі триває досудове слідство.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW