Благодійники передали УЗД-апарат для житомирської поліклініки ЦМЛ №2, ― ФОТО, ВІДЕО



Надзвичайно цінний та важливий подарунок від польських друзів – фундації ERMED отримала лікарня №2 у Житомирі. Ультразвуковий апарат відомого виробника, хоча й не новий, проте у гарному робочому стані та вже у найближчий час слугуватиме для пацієнтів.

Читайте також: «Щоденна українська»: У Житомирі стартує експрес-курс для ВПО

Близько двох десятків обстежень у зміну проводять лікарі ультразвукової діагностики у поліклініці ЦМЛ №2 у Житомирі. Наявний УЗД-апарат повністю завантажений і тому тут радіють додатковому обладнанню.

«Приймаємо пацієнтів за направленнями сімейних лікарів та вузьких фахівців. Органи черевної порожнини, нирок, щитовидної залози, молочні залози, м’які тканини, лімфатичні вузли. Апарат наш повністю перевантажений, і як буде ще додаткові можливості, будемо далі обстежувати», - розповідає про функціонал апарату лікар з ультразвукової діагностики Андрій Косов.

У самому медичному закладі кажуть, будь-яка техніка має властивість виходити з ладу, тому постійне оновлення обладнання вкрай важливе для лікарні - адже це і можливість надавати послуги, і зручність для пацієнта.

«Благодійна допомога – це дуже важливо. І в даній ситуації для медицини, для нашого закладу, це дуже вагомий внесок для того, щоб надавати якісну допомогу. Це є важливий елемент відновлення чи поновлення парку обладнання для нашого закладу», - зауважує директор КП «Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка» Ігор Кухарук.

Завдяки отриманому апарату УЗД фахівці поліклініки проводитимуть додаткову діагностику різноманітних захворювань та вад розвитку, а пацієнти мають ширший доступ до якісної медичної допомоги. Відтак, - зазначає народний депутат України Сергій Кузьміних, є сподівання, що така співпраця з польськими партнерами буде продовжуватися і далі:

«Хочу подякувати керівництву цієї лікарні. Це чудовий приклад співпраці нас, керівників лікарні, поліклініки та закордонних благодійних організацій для отримання вкрай необхідного обладнання для нашої Житомирської області».

Окрім обладнання благодійники передали до лікувального закладу і необхідні медичні засоби.

Читайте також: «Чашка з малюнком дитини» у Житомирі: продано вже 41 чашку з дитячим малюнком

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW