Проміжні вибори в США: Ось що відбувається під час кампанії



Проміжні вибори в США: Ось що відбувається під час кампанії, фото-1

Офіційно листопад, а це означає, що жовтневі сюрпризи більше не дозволені, і все плавно пливе звідси до дня виборів. До проміжних іспитів залишився рівно тиждень, а це достатньо часу для будь-чого, повідомляє Дейком. Ось що потрібно знати:

  • Президент Байден перебуватиме у Флориді сьогодні вдень, щоб агітувати за Вела Демінгса, кандидата від Демократичної партії в Сенат, і Чарлі Кріста, кандидата від Демократичної партії в губернатори. Перед цим містер Байден виступить з промовою про соціальне забезпечення, медичну допомогу та зниження вартості ліків, що відпускаються за рецептом, — питання, на яких багато демократів намагаються акцентувати увагу в останні дні кампанії.
  • Колишній президент Барак Обама зустрінеться з віце-губернатором Джоном Феттерманом, кандидатом від Демократичної партії Пенсільванії в Сенат, у суботу в Піттсбурзі, оголосила кампанія Феттермана. Обама також планує проводити кампанію за демократів разом з містером Байденом у Філадельфії.
  • Нове опитування The New York Times і Сієнського коледжу свідчить про напружену боротьбу за посаду губернатора Арізони між Карі Лейком, ультраправим республіканцем, який заперечує вибори, та Кеті Гоббс, державним секретарем від Демократичної партії. Опитування показує, що республіканці незначно лідирують у губернаторських перегонах у Джорджії та Неваді, тоді як демократ Джош Шапіро має серйозну перевагу в Пенсільванії над іншим ультраправим республіканцем, який заперечує вибори, Дугом Мастріано.
  • Дві групи, пов’язані з колишнім президентом Дональдом Дж. Трампом , публікують трансфобну радіорекламу, пропагуючи підбурливі та неточні з медичної точки зору описи гендерно підтверджуючого поводження з неповнолітніми. Інші рекламні оголошення кампанії викликають расові образи, звинувачуючи адміністрацію Байдена в «антибілому фанатизмі».
  • Пелосі сказала, що Пол Пелосі, 82-річний чоловік спікера Ненсі Пелосі, на якого напали в будинку подружжя в п’ятницю, «робить стабільний прогрес» на довгому шляху до одужання . За словами прокурорів у понеділок , зловмисник мав намір викрасти Пелосі та, можливо, зламати їй колінні чашечки. Пелосі отримав перелом черепа та інші травми під час нападу, який стався на тлі зростання політично вмотивованого насильства напередодні проміжних іспитів. Відомі республіканці поширюють безпідставні заяви про атаку.
  • Міністерство юстиції висловило свою думку щодо виборчих активістів в Арізоні, які стояли — часом зі зброєю — біля виборчих урн, заявивши, що їхня діяльність може бути не захищена конституцією, якщо вона потенційно може залякати виборців.

Колишній президент Барак Обама зустрінеться з віце-губернатором Джоном Феттерманом, кандидатом від Демократичної партії Пенсільванії в Сенат, у суботу в Піттсбурзі, оголосила кампанія Феттермана. Обама також планує проводити передвиборчу кампанію від демократів разом із президентом Байденом у Філадельфії.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW