Планував розкласти по Новограду 40 згортків із психотропами, а трапився правоохоронцям: справу закладника передали до суду



Мешканцю Новограда-Волинського, якого затримала поліція із 40 згортками психотропів, загрожує до 10 років в’язниці: учора обвинувальний акт скерували до суду. Про це інформує пресслужба Новоград-Волинського районного відділу поліції Житомирщини.

Так, ще травні дільничним офіцерам на зупинці у Новограді-Волинському трапився 27-річний чоловік, який розпивав спиртне. У ході спілкування чоловік став підозріло поводитися, тож поліцейські провели поверхневий огляд. І натрапили на чималу знахідку: 40 згортків із психотропними речовинами (таке далі встановила експертиза). Зловмисник признався: мав розкласти пакунки на новоградських вулицях, а взагалі займався розповсюдженням заборонених речовин.

« – Відтак за вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України», – йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури слідчі Новоград-Волинського районного відділу поліції на підставі результатів проведених експертиз та зібраних доказів оголосили закладнику про підозру у вчиненні кримінального діяння. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Чекає на зловмисника за такі дії покарання: ув’язнення від 6 до 10 років та конфіскація майна.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW