Запуск котелень та водозабезпечення громади: відбулась чергова нарада керівників Покровської громади



У Покровську пройшла щотижнева нарада керівного складу апарату ради, під час якої були обговорені нагальні питання всіх галузей життєдіяльності Покровської ТГ та плани на поточний тиждень. Про це повідомляє прес-служба Покровської МВА.

Головним питанням стала підготовка до опалювального сезону. На сьогодні вже підключено 773 абоненти приватного сектору Покровська, 23 двоповерхових житлових будинків. Всі котельні теж готові до прийняття та подачі теплоносія.

Опалювальний сезон у Покровську розпочнеться з 4 листопада. 

Тривають у громаді і роботи з буріння свердловин. Сьогодні їх 14, у розробці ще 10 об’єктів. 8 з них будуть розташовані в старостинських округах, 2 – у Покровську. 

«Біля наявних свердловин плануємо зробити благоустрій, щоб в негоду людям було зручно набрати воду. Завдяки підписаному меморандуму про співпрацю з ДП «Шахта Краснолиманська» в Родинському старостинському окрузі вода йде за графіком. Працюємо над пошуком альтернативних джерел водопостачання й далі», - розповів Олександр Добровольський.

Запуск котелень та водозабезпечення громади: відбулась чергова нарада керівників Покровської громади, фото-1

Обговорили присутні й стан справ у питаннях забезпечення мешканців громади твердим паливом. У Покровську комунальниками вже виконано 45 заявок з 931 існуючих. Наразі триває розвезення дров по місту Родинське, далі за планом – селище Шевченко. Ще 300 заяв було схвалено членами комісії на отримання дров у рамках державної субвенції.

Крім того, схвалено 81 заявку на закупівлю вугілля. Кожен із заявників отримає по 15 тисяч гривень та матиме змогу самостійно обрати якість, фракцію та ціну, за якою він буде закуповувати тверде паливо.

До Покровської громади продовжує надходити гуманітарна допомога, яку отримують не лише мешканці Покровська, а й приєднаних територій. 
Лише за останні декілька тижнів по старостинських округах  було розвезено 4 тисячі продуктових наборів. Забезпечили мешканців громади бутильованою питною водою та хлібом. 

Триває у місті й облаштування пунктів обігріву усім необхідним. Наразі тривають перемовини з міжнародними донорами щодо постачання до Покровської ТГ ліжок та євророзкладачок.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW