Чи витримали б інші країни такий тиск: Залужний про масований ракетний удар по Україні



Завершується двісті п’ятдесята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Вранці війська рф атакували всю територію України ракетами. Наші сили ППО продемонстрували чудову ефективність, збивши 45 із 55 ворожих цілей. Проте деякі із ракет таки уразили об’єкти критичної інфраструктури.

Про це повідомляє редакція. 

Сьогодні звуки вибухів могли чути мешканці Дніпропетровщини, Вінниччини, Харківщини, Київщини, Полтавщини, Черкащини, Запоріжжя, Кіровоградщини, Львівщини, Буковини та Хмельниччини.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зазначив, що ми ведемо війну проти країни, розмір якої у 28 разів більший за розмір нашої держави, населення якої чисельніше за наше у 4 рази, військовий потенціал якої кратно перевищує наші можливості.

"Ми ведемо війну на суходолі, у повітрі, на морі, в кіберпросторі тощо. Ми ведемо війну не 8 місяців, а 8 років і 8 місяців. Усе це свідчить про нашу стійкість, мужність захищати своє і жагу перемогти. Чи витримали б інші країни такий тиск?", - зазначив Валерій Залужний.

Валерій Залужний відмітив, що тільки за сьогодні противник застосував по цивільним обʼєктам України 55 крилатих ракет Х-101 та одну керовану авіаційну ракету Х-59, 22 зенітних ракети до С-300, 4 БПЛА типу “Shahid-136” та один БПЛА “Ланцет-3”.

"Не знаю, як хто, але ми тримаємося, перегруповуємося, нарощуємо резерви, зміцнюємо оборону і поступово звільняємо рідну землю. 

Перемога дається нам дуже важко. Але вона неодмінно буде", - підсумував Валерій Залужний.  



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW