"Найстрашніший костюм на Гелловін": чоловік одягнувся в прапор Росії та переслідував перехожих прямо у Празі



У Празі чоловік одягнув "найстрашніший костюм" напередодні Геловіну та моторошно ходив за випадковими перехожими. Для того, аби костюм видався дійсно лячним, знадобилися лише прапор країни-терориста РФ та муляж ракети на палиці.

Як інформує "Obozrevatel", відео опублікували в TikTok, де воно вже зібрало майже 500 тисяч переглядів. У коментарях українці висловили свої думки з приводу образу незнайомця.

"Найстрашніше вбрання на Геловін", – підписала допис авторка, а в коментарях користувачі підказали, що чоловіка зняли в Празі.

На відео він обернувся в плащ, пошитий з тканини синього, білого та червоного кольорів, ймовірно, уособивши на Геловін країну-терориста РФ.

Для свого образу герой ролику створив муляж ракети зі знаком ядерної зброї, відсилаючи до ядерного шантажу Росії.

"Ракету" він начіпив на дріт так, щоб вона вільно висіла. З цією кострукцією невідомий ходив за перехожими, тримаючи муляж над їхньою головою.

У Празі чоловік показав ''настрашніше вбрання на Геловін'', одягнувши прапор Росії. Відео

У Празі чоловік показав ''настрашніше вбрання на Геловін'', одягнувши прапор Росії. Відео

У коментарях українці похвалили автора ідеї за креатив та увагу до російської агресії. Проте, за їхніми словами, самі б такий костюм не одягнули б.

"Мені було б гидко це вдягати", "Найбридкіший", "Це точно", "Занадто, хоч правдиво", "Це наші сьогоднішіні реалії", "Креативно", "Респект. Сміливий", "Мене б знудило", "Сподіваюся, до вечора він доживе", – йдеться в повідомленнях.

У Празі чоловік показав ''настрашніше вбрання на Геловін'', одягнувши прапор Росії. ВідеоУ Празі чоловік показав ''настрашніше вбрання на Геловін'', одягнувши прапор Росії. Відео

До речі, кияни не менш креативно підготувалися до святкування Геловіну. Зокрема, біля однієї зі столичних кав’ярень помітили клітку, в якій сидить велике опудало президента країни-агресора РФ Володимира Путіна.

Незважаючи на заборону церкви, на Геловін дорослі та діти масово перевдягаються в моторошні костюми та лякають одне одного, випрошуючи солодощі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW