На Полтавщині затримали нетверезого водія, який збив пам’ятник Миколі Гоголю



Незвичайна дорожньо-транспортна пригода сталася 30-го жовтня у Шишаках Миргородського району. Начальник місцевого відділу культури і туризму повідомив про пошкодження пам’ятника Миколі Гоголю. Правоохоронці під час вивчення обставин події встановили, що пам’ятник пошкодив транспортний засіб. Під час невідкладних розшукових заходів патрульні встановили автомобіль ВАЗ-21099, який був причетним до пошкодження пам’ятника. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

На Полтавщині затримали нетверезого водія, який збив пам’ятник Миколі Гоголю, фото-1

Поліцейські встановили, що за кермом авто перебував місцевий чоловік, 1993 року народження. Під час оформлення матеріалів правоохоронці задокументували, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські вручили водієві дві постанови про вчинення правопорушень: за статтею 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу та іншого майна» та 122-4 «Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також щодо чоловіка склали протокол за частиною 4 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Вживання алкоголю особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю».

Раніше на Полтавщині перекинувся легковик, за кермом якого перебував нетверезий водій.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW