Близько 80% містян у Києві залишились без води: коли відновлять постачання



Наразі через аварійну ситуацію у Києві 80% споживачів залишаються без водопостачання.

Про це повідомляється на сторінці «Київводоканал» у Facebook.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі.

Про всяк випадок, просимо запастись водою з найближчих бюветів та точок продажу. Спеціалісти роблять все можливе, щоб повернути воду у квартири киян, — зазначили в КМДА.

Працюють також і енергетики, щоб відновити енергопостачання в 350 тисяч помешкань Києва, які залишилися без світла.

Також адміністрація оприлюднила адреси бюветів, де можна запастися водою. Бювети, які тимчасово не працюють через відсутність електропостачання, на карті позначені червоним.

Пізніше міський голова Києва Віталій Кличко написав, що вже за три-чотири години водопостачання буде повернемо споживачам лівого берега Києва та частково - правого.

Фахівці "Київводоканалу" та енергетики працюють у посиленому режимі, щоб якнайшвидше стабілізувати ситуацію, – наголосив мер міста.

Також ми писали про те, що мешканців Київщини попередили про ймовірність повторних ракетних ударів з боку рф. Крім того, правоохоронці зазначили, що вранці ППО збили певну кількість ракет, але є і влучання. Внаслідок ворожих «прильотів» є руйнування та поранені люди.

Крім того, повідомляли, що в Київському регіоні вводяться екстрені відключення електроенергії внаслідок ранкових ворожих обстрілів. Тож мешканців закликали підготуватися до тривалої відсутності електрики.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW