В Одесі врятували двох собак з задимленої квартири,- ФОТО



За останню добу в Одеському регіоні загасили десять пожеж, чотири з яких спалахнули в Одесі.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

У Малиновському районі Одеси на вулиці Варненська ледь не виникла пожежа в одній із квартир житлового будинку через залишену без нагляду включену газову піч. Співробітники ДСНС врятували двох собак, яких залишили у задимленій кухні.

Господарів будинку вдома не було. За допомогою мотузки рятувальники спустилися з балкона п'ятого поверху у вікно четвертого , а потім штурмовими сходами дісталися землі.

Крім того, за добу двічі рятувальники виїзжали на допомогу поліції.

О 10.56 на вулиці Іцхака Рабіна рятувальники відчинили двері квартири, де господар-громадянин 1955 року народження впав на підлогу і не міг самостійно піднятися.

На вулиці Одарія о 19:41 також допомогли відчинити двері квартири, де господар 1979 року народження потребував медичної допомоги.

Дунайський біосферний заповідник продовжує горіти. Через швидкість вітру аеророзвідку провести немає можливості. За зовнішніми ознаками встановили, що тління та задимлення плавнів триває. Почати ліквідацію пожежі немає можливості через відсутність шляхів під'їзду. Загрози розповсюдження вогню у бік населених пунктів відсутні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW