Квартира – за зраду. Як окупанти роздають житло в новобудові в Маріуполі, - ВІДЕО



Маріупольці, які залишились без житла, не мають жодних шансів отримати квартиру в новобудовах,  які будують російські окупанти. Бо квартири там отримують лише колаборанти, зрадники та інші особи, які надають специфічні послуги російським загарбникам.

Вчора Міністерство оборони російської федерації розмістило відео, на якому оператор телеканалу «Сигма», а зараз оператор пропагандистського телеканалу «Маріуполь24» Віктор Зубенко дає інтерв’ю і розповідає про «звірства» українських військових.

«У нас був такий красивий двір, такий затишний, поки сюди не заїхав танк», - каже журналіст на відео.

І не ставить ніяких запитань, а чому це, з якого дива, раптом у двір заїхав танк. Чи не війна раптом почалась? Чи не росія напала на Україну, розв’язала жорстоку криваву війну і змусила українців та їхні Збройні Сили захищатись? 

Ні, таких питань Віктор Зубенко не ставить.

Проте каже, що росія кинула бомбу виключно поруч з будинком, і виключно -  превентивно, що перелякати і розігнати українських військових.

І це  звучить як суцільний треш. Але це теж нікого не засмучує.

Власне, інших «звірств» української армії, окрім оборони Маріуполя з території біля будинку, Віктор Зубенко назвати не зміг.

«Ексклюзивне інтерв'ю мого колишнього колеги Віктра Зубенко я – додивилась, - написала редактор «Сигми» Наталя Дєдова в своєму Фейсбуці. -  І мені - дуже боляче, дуже соромно та гидко. 

Я добре пам'ятаю, як Віктор прийшов на Телеканал Сигма. Як Віктор Дєдов з нуля навчав його операторської майстерності. І як 24 та 25 лютого цього року ми разом робили новини та розповідали про початок війни, про загрозу з боку рашистів ...... 

Всі 7 років, поки ми працювали, Віктор був чудовим і другом, і спеціалістом. Його першим записували на зйомки, адже він завжди знімав якісно і без зайвих балачок. 

Я знала, що Вітя разом із сім'єю залишився в Маріуполі. Знала, що він працює на рашатв. Знала, що цього не соромиться. Я трималася... І ось вчора цим ексклюзивним інтерв'ю Віктор поставив крапку в наших відносинах». 

Сьогодні з власних джерел 0629 стало відомо, що Віктор Зубенко отримав ключі від квартири за адресою вул. Купріна, 4, житловий квартал «Невський».

Кожна зрада має свою ціну.

Більше про колаборантів та зрадників читайте в нашій спецтемі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW