На Хмельниччині введено 6 черг графіка аварійних відключень



Згідно з вказівкою НЕК "Укренерго" в межах Хмельницької області знову запроваджено графіки обмеження електричної енергії та потужності, введено 6 черг графіка аварійних відключень.

Додали, що без запровадження цих графіків не можливо стабілізувати роботу об’єднаної енергосистеми України.

Будь ласка, наберіться терпіння. Орієнтовний час перезаживлення споживачів 2-3 години після вимкнення. Пам’ятайте про потребу максимально економити електричну енергію. Використовуйте її раціонально та свідомо!, – звернулися до споживачів в "Хмельницькобленерго".

Нагадали, що для отримання сповіщення про відключення та очікуваний час відновлення розподілу електроенергії потрібно зафіксувати обраний канал комунікації (номер телефону, електронну поштову скриньку) в розділі «Комунікації» Особистого кабінету споживача енергоресурсів. Функція доступна для побутових та непобутових споживачів.

Наразі на сайті підприємства, у вільному доступі, відсутня інформація про відключення. В обленерго посилаються на обмеження згідно з рішенням НКРЕКП "Про внесення зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 березня 2022 року № 349".

Читайте також:"29-річний ухилянт з Кам'янеччини отримав три роки умовно".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW