На Житомирщині розмінували вже 600 га території та знищили майже 8 тисяч артснарядів, мін та авіабомб



З початку повномасштабної війни на Житомирщині знешкоджено майже 8 тисяч вибухонебезпечних предметів - це і боєприпаси, і міни, авіабомби. При цьому очищено понад 600 га території області.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько.

“Піротехнічні підрозділи ДСНС та Національної поліції Житомирщини майже щодня виїжджають на розмінування територій області від російських бомб та снарядів. Це місця вибухів, падіння ракет та літаків, залишені ворогом позиції, звільнені від окупації населені пункти та зруйновані будівлі. Загалом від різних боєприпасів та їх залишків очистили вже понад 600 гектарів території області та понад 230 об’єктів житлового фонду та інфраструктури”, - йдеться в повідомленні. 

Наразі вибухотехніки знищили найбільше артснарядів - майже 4 тисячі з початку повномасштабного вторгнення. На другому місці -  боєприпаси від реактивних систем, на третьому - ручні гранати.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW