Шістьох жителів Одещини судитимуть за крадіжки, - ФОТО



Поліцейські викрили шістьох жителів Одещини, які обкрадали чужих, знайомих і навіть рідних людей.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

У Великодолинській громаді молодики віком 25-ти та 26-ти років обікрали дідуся молодшого зловмисника. Спільники пробралися в будинок старенького, віджавши вікно, і викрали інструменти, газову горілку й ковдри. Правоохоронці встановили правопорушників і з’ясували, що майно потерпілого вони обміняли на горілку.

В Одесі судимий за майнові злочини чоловік віком 32-х років викрав велосипед, запаркований біля однієї з багатоповерхівок. Проте розпорядитися двоколісником правопорушник не встиг: його оперативно затримали поліцейські.

Шістьох жителів Одещини судитимуть за крадіжки, - ФОТО , фото-1

У Татарбунарській громаді 24-річний молодик за день до введення в Україні воєнного стану пробрався в підсобне приміщення сусіда і викрав бензопилу. Поліцейські встановили зловмисника, але під час досудового розслідування він, не вгамувавшись, обікрав будинок ще одного односельця. З чужої оселі правопорушник виніс рибацький костюм і подрібнювач зерна. Хотів їх продати, але не встиг, бо був затриманий правоохоронцями.

Шістьох жителів Одещини судитимуть за крадіжки, - ФОТО , фото-2

У Болградській громаді 25-річна містянка кілька днів поспіль викрадала з крамниці м’ясні вироби, ховаючи їх у дитячий візок. Виявивши нестачу продукції, директор магазину звернувся до працівників поліції, які швидко встановили особу правопорушниці.

Останній зловмисник – 57-річний житель Тарутинської громади – намагався викрасти 70 кілограмів соняшника з чужої земельної ділянки. Чоловіка, який завантажував до свого мотоблоку мішки з врожаєм, помітив під час патрулювання дільничний офіцер поліції, який запобіг злочину. Зі слів правопорушника, з насіння від збирався робити олію.

Більшість викраденого майна поліцейські повернули власникам, а фігурантам повідомили про підозру, залежно від скоєного, за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) та частиною 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Обвинувальні акти відносно останніх трьох громадян слідчі вже скерували до суду.

Зазначимо, що санкції вищезгаданих статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW