Транспортний колапс в Маріуполі. Містяни пішки повертаються з роботи



Транспортні проблеми в Маріуполі не вирішуються. Російські окупанти знищили майже повністю весь автобусний парк Маріуполя, а тепер не можуть завезти достатню кількість автобусів з росії – їх просто нема де взяти.

Маріупольці пишуть в 0629, що автобусів не вистачає, трамваїв в місті немає. Тож дістатись з одного кінця міста в інший – величезна проблема. Люди втрачають свідомість через натовп.

В особливій скруті через відсутність тнаспорту мешканці Сартани та Талаківки. Люди працевлаштувались в Маріуполі, але повернутись до дому автобусом не можуть.

«Ми не можемо добиратися з роботи та на роботу, ходить всього два автобуси на три великі селища, розклад жахливий. Якщо працюєш до 18.00, то додому можна не йти, оскільки останній автобус з міста на 17.22».

Люди їдуть попутками, витрачають гроші, яких і так ні на що не вистачає.

І вони просто не можуть влізти в той автобус, коли нарешті він прибуває на зупинку.

Маріупольці щиро не розуміють, що відбувається. 

«З одного боку нам кажуть, ось Санкт-Петербург подарував автобуси. З іншого боку – а де всі ці автобуси? Чого їх до нас в Сартану не пускають?» - написали містяни.

Аналогічні питання ставлять і мешканці всіх без виключення районів Маріуполя. Бо транспорту в місті не вистачає катастрофічно.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW