243 день війни в Україні



243 день війни в Україні, фото-1

Росія продовжує використовувати іранські безпілотники проти цілей по Україні. Українські захисники збивають більшість з них, зокрема завдяки гучному звуку. У Повітряних силах ЗСУ повідомляють, що українські захисники перехоплюють до 85% атак дронів-камікадзе.

На тлі масштабної евакуації з Херсона, загарбники закликали місцевих чоловіків, що залишися, вступати до лав тероборони.

У столиці знову почалися стабілізаційні відключення світла. Також киян, як і всіх українців, закликали максимально зменшити використання електроенергії, щоб допомогти енергосистемі країни.

Україна звернулася до МАГАТЕ з проханням відправити експертів на мирні об'єкти. Таким чином можна офіційно засвідчити, що наша країна не готує жодних "брудних бомб".

Глава ГУР МО Кирило Буданов, що наразі нема ніяких ознак того, що в Білорусі створюють ударні угруповання для відкриття 2 фронту. Водночас він підкреслив, що потенція загроза з боку Білорусі таки є.

Росія знову звинуватила Україну у підготовці до застосування "брудної бомби". У Кремлі заявили про "допомогу" Британії та сказали, що підготовка бомби буцімто на завершальній стадії.

Іран найближчим часом запланували передачу 3 000 одиниць бронезахисту Росії. Йдеться про 1500 бронежилетів і 1500 шоломів виробництва "Milad".

Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Учасники засідання обговорили ситуацію на передовій і розглянули ймовірні дії ворога на найближчий період.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW