Хто з маріупольськіх санітарних лікарів дякував Кадирову, - ФОТО



Очільник Чеченської республіки Рамзан Кадиров спочатку брав участь у розстрілі Маріуполя, а потім привіз гуманітарну допомогу. І лікарі санеідстанції Маріуполя вишукались в чергу, щоб подякувати за все це.

Це та сама санепідстанція, яку окупанти показували як таємний лабораторний центр України по виготовленню біологічної зброї.

Тепер, виявляється, що це все ж таки санітарна лабораторія. Яка, до речі, жодного дня влітку не працювала і фактично своїми заявами приховувала реальні дані щодо інфекційних захворювань в місті.

На фото в білій сукні і зелених прикрасах стоїть Латеган Анжела Анатоліївна - колишня завідуюча Маріупольським лінійним лабораторним відділом Донецького відокремленого підрозділу Державної установи Лабораторний центр на залізничному транспорті МОЗУ. Вона також лікар-епідеміолог. Зараз працює на місці колишньої міської СЕС на вул Бахчіванжи.

Хто з маріупольськіх санітарних лікарів дякував Кадирову, - ФОТО, фото-1

Жінка займалась організацією роботи лабораторії, запрошувала на роботу тих працівників, що залишились в Маріуполі. За словами колишніх колег, давно чекала на росію в Маріуполі.

Разом з нею в лабораторії співпрацюють з окупантами її чоловік Латеган Микола, їхні родичи Крупник Валерій Петрович та Крупник Людмила (в цьому ж новоствореному росіянами закладі).

Родина займалась тим, що вивезла з офісу на вул. Гаванній 158 все обладнання, що там залишалось та вціліло. Анжела Латеган підтримує зв'язок з донецькими лікарями з колишньої санепідстанцією на залізничному транспорті Донецької залізниці. Зокрема з Юрієм Алієвим, санлікарем.

Хто з маріупольськіх санітарних лікарів дякував Кадирову, - ФОТО, фото-2

Також підтримала ворога співробітниця лабораторного центру Дехтярьова Юлія Миколаївна (на фото – за військовим в жовтому светрі). Вона має донецьку прописку, але після окупації, очолила підрозділ в Лимані. Також підтримала окупантів юрист лабораторного центру Холод Валентина (залишилась в окупації).

Інформація була зібрана завдяки дописувачам Телеграм-боту 0629. Пишіть нам і повідомляйте про зрадників. Ми передаємо цю інформацію правоохоронним органам.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW