У всіх регіонах України після ударів відновлено можливість подачі електроенергії, – Зеленський



В усіх областях України, які постраждали внаслідок масованих ракетних ударів російської армії 22 жовтня, відновили технічну можливість електропостачання.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні 23 жовтня.

– Вже можемо прозвітувати, що в усіх наших регіонах, які стали мішенню вчорашньої російської терористичної атаки, відновлено технічну можливість постачання електрики.

Попри відновлення технічної можливості постачання електрики, у багатьох містах і районах енергетикам доводиться застосовувати графіки стабілізаційних відключень.

– Це робиться, щоб в усіх наших людей був доступ до енергії в умовах, коли її виробництво неможливе в достатньому обсязі.

Відновити зруйновані ударами терористів енергооб‘єкти – це значно довша і складніша справа. «Але з часом ми і це забезпечимо», – пообіцяв глава держави.

– Тому і сьогодні, й надалі, як і раніше, треба дуже свідомо споживати електрику. Будь ласка, не забувайте обмежувати використання непотрібної та енергозатратної техніки.

Також Зеленський окремо звернувся до очільників громад і мерів усіх міст України.

– Будь ласка, слідкуйте, щоб енергія не витрачалась даремно. Цей час, точно не час для яскравих вітрин і вивісок. Потрібно дуже бережливо ставитись до енергоспоживання в публічному просторі.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW