У перинатальному центрі Львова виходили хлопчика, який народився вагою 750 грам



Виписали дитину з перинатального центру з вагою 2200 г.

Станом на 24 жовтня у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі виходили хлопчика, вагою 750 грам. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА. 

Матвійко народився передчасно, на 28 тижні вагітності. Хлопчик мав вагу 750 грам, 34 см, 5/6 балів за шкалою Апгар. Потребував двох доз екзогенного сурфактанту. 22 доби він провів у відділенні анестезіології на спільному перебуванні з мамою з 52 доби. На 71 добу дитину виписали з вагою 2200 грам.

"Якщо дитина народжується передчасно, у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі надається вся необхідна комплексна неонатальна допомога. Починаючи з моменту народження та першої "золотої" години життя до 2-го етапу виходжування та спостереження у педіатра у відділенні медичної реабілітації передчасно народжених та малих дітей", – зазначила директорка Центру Марія Малачинська.

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі виходили хлопчика, вагою 750 грам, Фото: пресслужби Львівської ОВА

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі виходили хлопчика, вагою 750 грам, Фото: пресслужби Львівської ОВА

Читайте також: Як минула доба у Львові та області: головне станом на 24 жовтня

Фото на головній: пресслужби Львівської ОВА



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW