На Хмельниччині провели в останню путь військовослужбовця ЗСУ



За кожен метр відвойованої землі, за кожен локальний успіх наша країна платить надвисоку ціну. За повернення блакитно-жовтого прапора на українські території своє життя віддають кращі з кращих – наші військовослужбовці.

Останніми тижнями Херсонська область являється однією з найгарячіших зон бойових дій. Саме на Херсонщині білогірчанин Олександр Вікторович Грузицький ніс військову службу, разом з побратимами наближаючи день звільнення південного регіону від російського окупанта. Херсон, Берислав, Нова Каховка та інші міста області обов’язково будуть звільнені, на жаль, цієї перемоги вже не побачить наш земляк, який загинув 19 жовтня поблизу населеного пункту Нова Кам’янка Бериславського району, зовсім трішки не доживши до свого тридцятиліття…

Сьогодні Білогірська громада провела Олександра Грузицького в останню путь. Близькі, друзі, вчителі, однокласники та всі небайдужі мешканці нашої громади прийшли попрощатися з воїном. Ще одним захисником нашого краю, який пожертвував собою заради кожного з нас. В цю гірку мить щиро поділяємо горе сім’ї та разом з Вами тужимо в глибокій скорботі. Спочивай з миром, Герой! Світла та Вічна Память!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW