Робота у Харкові без досвіду. Де готові взяти "новачків" і яку зарплату їм обіцяють, - ФОТО



Актуальні вакансії для харків'ян без досвіду роботи.

Робота без досвіду за останній час стала актуальнішою серед містян. І деякі роботодавці готові працевлаштувати та навчити майбутніх співробітників. Тому на харківському ринку праці є достатньо пропозицій для тих, хто немає практики в тій чи іншій професії.

Редакція сайту 057 розповідає, де у Харкові готові взяти "новачків" і яку зарплату їм обіцяють

Робота у Харкові без досвіду. Де готові взяти "новачків" і яку зарплату їм обіцяють, - ФОТО, фото-1

Служба доставки квітів відкрила вакансію "менеджер з продажу". Обов'язками майбутнього співробітника стануть: прийом та обробка замовлень по телефону, через месенджери, пошту та інші канали продажу; формування маршрутів для кур'єрів. Зарплата - від 13,5 до 16 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 050-574-22-70.

Фітнес-клуб готовий працевлаштувати адміністратора. Обов'язками майбутнього співробітника стануть: зустріч клієнта та проведення екскурсій; робота з комп'ютерною фітнес-програмою; робота з клієнтською базою, заповнення відомостей і таблиць; прийом заявок із сайту, відповіді на дзвінки та СМС; інформування клієнтів про послуги, акції та різноманітні заходи клубу; прийом платежів, оформлення карток і запис клієнта. Зарплата - від 7 до 8 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 093-391-86-01.

Компанія по виробництву продукції для роботи лабораторій відкрила вакансію "інженер сервісного центру". Обов'язками майбутнього співробітника стануть: ремонт і налаштування лабораторного обладнання. Зарплата - близько 13 тисяч гривень.

Телефони роботодавця: 067-978-86-50, 099-145-36-28.

Мультимаркет готовий працевлаштувати охоронника торговельного залу. Обов'язками майбутнього співробітника стануть: спостереження за відвідувачами, щоб виявляти та попереджувати крадіжки; робота з системою відеоспостереження; виявлення правопорушень з боку співробітників магазину; вирішення конфліктних ситуацій; слідкування за збереженням товарно-матеріальних цінностей. Зарплата - від 13,4 до 16,9 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 0-800-300-066.

Робота у Харкові без досвіду. Де готові взяти "новачків" і яку зарплату їм обіцяють, - ФОТО, фото-2

Фабрика м'яких меблів відкрила вакансію "помічник керівника". Обов'язками майбутнього співробітника стануть: прийом та обробка замовлень від менеджерів; замовлення продукції на фабриці; контроль виставлення та оплати рахунку; контроль виконання замовлень; робота з програмами обліку; моніторинг цін конкурентів; створення товарно-транспортних декларацій; контроль за рухом вантажу; робота з рекламаціями з вини перевізників. Зарплата - близько 15 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 066-742-73-70.

Музикальний клуб готовий працевлаштувати бармена. Зарплата - від 7 до 10  тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 050-255-33-35.

Стоматологія відкрила вакансію "медсестра". Обов'язками майбутнього співробітника стануть: обробка та стерилізація інструменту; підготовка робочого столу; асистування лікарю-стоматологу - "робота у чотири руки"; заповнення медичних карток; робота з рентген-апаратом; прибирання кабінету. Зарплата - від 12 до 15 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 068-601-81-05.

Компанія по виробництву обладнання для котелень готова працевлаштувати робочого. Обов'язками майбутнього співробітника стануть: робота на верстаті лазерної різки, складання готових виробів з комплектуючих і упаковування готової продукції. Зарплата - близько 17 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 098-577-67-71.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW