У Харкові поліція провела обшуки у ОЗГ "Залютинські": членів банди підозрюють у нападі на трьох чоловіків, - ФОТО



Харківська поліція провела обшуки у ОЗГ "Залютинські", членів якої підозрюють у нападі на трьох чоловіків.

Поліції відомо, що 18 вересня група молодиків на проспекті Слави побили трьох чоловіків до черепно-мозкових травм, струсів головного мозку та зламаних ребер. Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

Сергій Болвінов заявив, що за клопотанням слідчого 20 жовтня на підставі ухвали суду харківська поліція провела 11 обшуків за місцем мешкання членів ОЗГ.

"У трьох домівках знайшли набої різних калібрів, одяг підозрюваних, в якому вчинялися злочини, та інші речові докази. Повідомили про підозру 8 особам - по різним частинам статей 296 та 187. Одного затримали, суд обрав цілодобовий домашній арешт. Відносно трьох осіб суд за клопотанням слідчого виніс ухвалу про затримання. Запобіжний захід відносно інших обиратиметься в середу. Осіб, які будуть ухилятися від слідства, оголосять в розшук. Проводимо слідчі дії далі, шукаємо інших підозрюваних", - сказав начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW