За уточненою інформацією, внаслідок сьогоднішнього обстрілу окупантами Червоногригорівської громади поранено 4 людей, - ФОТО



Добігає кінця 241 доба повномасштабного вторгнення рф в Україну. Ворог продовжує чинити злочини проти мирних українців.

Про ситуацію на Дніпропетровщині станом на вечір 22 жовтня повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За уточненою інформацією, внаслідок сьогоднішнього обстрілу окупантами Червоногригорівської громади, що в Нікопольському районі, поранення дістали 4-ро людей дістали. Це двоє чоловіків 68 і 73 років, дівчина 19 років та 69-річна жінка. У всіх уламкові ураження.

Троє з постраждалих - в лікарні, одна людина – у важкому стані.

Пошкоджено 5 житлових будинків, господарські споруди, газогін.

В інших районах Дніпропетровщини сьогодні минулося без надзвичайних ситуацій. 

"Окупанти продовжують бити по енергетичній інфраструктурі України. Сьогодні на Дніпропетровщині почалися стабілізаційні відключення згідно з графіком, в деяких громадах нині немає світла. Але хіба окупантам з рф вдасться нас цим залякати? В жодному разі. Ми заощаджуватимемо електроенергію і робитимемо все, щоб Україна вистояла.

Не панікуємо й допомагаємо державі. Такі нині умови життя, маємо бути готові до всього, бо війна триває. Ми – українці, а це значить, що ми впораємося", - сказано у повідомленні Миколи Лукашука.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що під час обстрілів Червоногригорівської громади було поранено 3 людей.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW