У Бердичівському районі у двох ДТП загинули люди



Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися сьогодні, 21 жовтня. На 221 кілометрі автодороги Виступовичі - Могилів-Подільський водій легковика смертельно травмував пішохода. А у Швайківській громаді під колеса вантажівки потрапила велосипедистка. В обох випадках потерпілі від отриманих травм загинули на місці подій. Відкриті розслідування.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6:45 поблизу смт Гришківців. 57-річний водій автомобіля «ВАЗ-2107», житель районного центру, рухаючись автодорогою, наїхав на чоловіка, який йшов у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП 68-річний бердичівлянин отримав травми та загинув на місці.

Цього ж ранку, близько 10:20, до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть жінки унаслідок ДТП у с. Слободищі.

Поліцейські, які виїхали на місце події попередньо встановили, що 32-річний водій автомобіля «САЗ», наїхав на жінку, яка рухалася на велосипеді у попутному напрямку. У результаті 44-річна місцева жителька від отриманих травм померла.

Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідувань кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Бердичівський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW