У Запоріжжі чоловік викрав з кіоску 50 кг м’яса та посуд



До восьми років позбавлення волі загрожує зловмисникам за вчинення крадіжки у воєнний час. Запорізькі поліцейські за останню добу розкрили одразу п’ять крадіжок та встановили особи підозрюваних.

Про це повідомили у пресслужбі Запорізького районного управління поліції, передає 061

Так, 20 жовтня до поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що невідомі проникли до його кіоску та викрали 50 кг м’яса та посуд та суму 6 тисяч гривень. Поліцейські встановили, що зловмисник встиг продати награбоване, а гроші витратив на алкоголь. За місцем мешкання фігуранта було знайдено викрадене майно потерпілого.

Також, встановлено особу злочинця, що 17 жовтня викрав акумулятора з автомобіля. Поліцейські знайшли викрадене та заарештували фігуранта, причетного до злочину.

Цього ж дня до поліції звернувся громадянин та повідомив, що у нього викрали електричний пилосос. Грабіжником виявився мешканець Комишувахи. Оперативники з’ясували, що під час розпиття спиртних напоїв чоловік зайшов до квартири сусіда через незачинені двері та здійснив крадіжку, після чого продав пилосос, а кошти витратив.

Крім того, поліцейські задокументували трьох осіб, які намагались привласнити металобрухт на одному з місцевих підприємств.

Також, поліцейські розкрили крадіжку, яка була скоєна ще в серпні. У потерпілого викрали мобільний телефон. Крадій погрожував заявнику та демонстративно заявив, що викрадене він не віддасть. В ході оперативних заходів встановлено особу крадія та місцезнаходження викраденого.

За кожним з фактів розпочато досудове розслідування. Санкція статті за крідіжку у військовий час передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, раніше ми надавали подробиці поранення патрульних у Запоріжжі

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW