Під санкції РНБО потрапили Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко та Ані Лорак



Артистки українського походження, які живуть та виступають у росії потрапили під санкції України. Туди внесли Таїсію Повалій, Анну Сєдакову та Ані Лорак, яка просила її "не задовбувати" розмовами про війну.  Ці публічні особи або прямо або опосередковано підтримали військову агресію росії проти України.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 жовтня 2022 року «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

У списку і колишня телеведуча Сніжана Єгорова, що переїхала до Туреччини, та підтримує звідти путінський режим. Сюди внесли і жінку росіянина Влада Топалова - блогерку Регіну Тодоренко.

Санкції від 19 жовтня запровадили також проти представників окупаційних «адміністрацій» – Кирила Стремоусова, Володимира Сальда, Володимира Рогова, Костянтина Іващенка тощо.

Крім того, санкції запроваджені проти військових найманців, зокрема, засновника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина, а також проти російських пропагандистів Ольги Скабєєвої, Володимира Соловйова та членів його родини, Тиграна Кеосаяна. Строк застосування обмежень – 10 років.

Санкції передбачають блокування активів, обмеження торговельних операцій, запобігання виведенню капіталів за межі України, зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань, анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів, заборону участі у приватизації, оренді державного майна та інше.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW