Влада Житомирщини обіцяє «вживати більш жорсткіших заходів» до підприємців, які не вимикають вивіски та рекламу



Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко:

Протягом останніх двох тижнів наші енергетики та їх колеги з усієї України практично цілодобово працюють задля того, щоб забезпечити електроенергією жителів та підприємства Житомирщини. Вчорашні удари по об’єкту енергетичної інфраструктури області ще більш ускладнили це завдання.

Читайте також: Житомирщина вражає: в мережі з’явилися світлини неймовірного "озера-кита", — ФОТО

Проте, протягом вчорашнього дня вдалося практично повністю відновити енергопостачання для населення. На жаль, протягом дня все ще можуть відбуватися аварійні відключення через низький рівень напруги та обмежені потужності резервних мереж.

Завдяки ощадливому використанню електроенергії щовечора з 17.00 до 23.00 години жителі області зменшують навантаження на енергосистему у найважчі часи на 10%. Громади обмежують використання електротранспорту та вуличного освітлення.

Своєю чергою, не всі підприємці зрозуміли, що можливість їх роботи у цей час – це, заслуга героїзму енергетиків та ощадливості населення. Спеціальні рейдові групи зафіксували вчора багато зовнішньої реклами, вивісок та вітрин, власники яких чомусь не прислухались до заклику обмежити використання електрики ввечері. Певен, що кожен з нас, коли побачить такі прикрі приклади, зробить висновки та скористається послугами інших, більш відповідальних, підприємців.

Водночас обласна та місцева влада будуть вживати більш жорсткіших заходів до порушників для того, щоб енергетики мали змогу дати світло усім споживачам.

Ще раз нагадуємо усім про необхідність обмежити використання електроенергії з 17 до 23 години. Разом переможемо!

Джерело: Віталій Бунечко, Фейсбук

Читайте також: Загадковий підвал урочища Дуби на Житомирщині відкриває свої таємниці

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW