На Хмельниччині погасили поштову марку «Слава Збройним Силам України»



На честь Дня захисників і захисниць України АТ «Укрпошта» випустила перші марки «Слава Збройним Силам України». Цей блок марок має зображення Сил спеціальних операцій, Десантно-штурмових військ, Військово-морського флоту, Сил територіальної оборони, Сухопутних військ та Повітряних сил ЗСУ.

Сьогодні у церемонії спецпогашення та введення в обіг цієї поштової марки разом з військовими участь взяли начальник ОВА Сергій Гамалій, голова обласної ради Віолета Лабазюк, керівник Хмельницької дирекції АТ «Укрпошти» Микола Громов, заступник Хмельницького міського голови Василь Новачок.

«В цей день хочу висловити слова подяки нашим захисникам і захисницям. Кожен раз при зустрічі хочеться їх обіймати та говорити слова безкінечної вдячності за їхню мужність та самовідданість. Запевняю, коли Україна переможе ми погасимо ще не одну марку з новими відбудованими об’єктами», – сказав начальник ОВА Сергій Гамалій.

За словами керівника Хмельницької дирекції АТ «Укрпошти» Миколи Громова, тираж марки становить 1 млн примірників, придбати які можна уже відсьогодні у поштових відділеннях. Даний випуск марок є благодійний, адже 8 гривень з кожної марки буде йти на спецпотреби наших ЗСУ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW