В Ужгороді відбувся мініфутбольний турнір серед команд мікрорайонів міста



Мініфутбольний турнір серед команд мікрорайонів міста до Дня захисників і захисниць України відбувся вчора в Ужгороді на на штучному майданчику стадіону «Автомобіліст». У змаганнях узяли участь 9 команд – All cash», «Пікниця», «Paradise», «Екстрім», «Проспект-Junior», «Афганець», «Orbitta», «Тельмана», «Минаська».

Спочатку на груповому етапі, а згодом переможці груп та краща друга команда зійшлися в півфіналі. Переможців визначали у завершальних поєдинках.

У напруженій та емоційній боротьбі «бронзу» виборола команда «Афганець», на другому місці – «Проспект-junior», а тріумфували сьогодні, до речі, вперше, футболісти команди «Orbitta».

Привітав переможців та учасників турніру із усіма сьогоднішніми святами – Покровою, Днем козацтва, річницею УПА та власне Днем захисників і захисниць України головний спеціаліст відділу молоді та спорту Ужгородської міської ради Петро Милян. Також він нагородив грамотою арбітра турніру Андрія Медвідя та кращих у номінаціях гравців. Ними стали спортсмени команди «Orbitta»:

«Кращий воротар» – Станіслав Скворцов;

«Кращий гравець» – Йосип Пайдич;

«Кращий бомбардир» – Петро Хованець.

Організатор змагань – управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради (начальниця – Ольга Василиндра).

Ужгородська міська рада

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW