На Запоріжжі українські військові знищили 4 комплекси С-300 ворога та завдали удару по 100 окупантів



Про це повідомляється у зведенні Сил оборони, передає 061.

За наявною інформацією, в медичні заклади на тимчасово окупованих територіях надходить велика кількість поранених. В місті Токмак Запорізької області лікарні переповнені. За інформацією від місцевих жителів, цивільних в лікарнях не приймають через завантаженість лікарів та відсутність ліжкомісць. Через низьку якість медичної допомоги та відмову командування російських окупаційних військ евакуйовувати тяжко поранених на територію росії, смертність серед них перевищує 50%.

На Запорізькому напрямку противник обстріляв з мінометів, ствольної та реактивної артилерії декілька районів населених пунктів.

Ракетні війська і артилерія за добу уразили на лінії фронта всього чотири пункти управління, п’ятнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, дванадцять складів з боєприпасами, одну артилерійську установку та двадцять інших важливих цілей.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що вранці ворог атакував об’єкти промислової та енергетичної інфраструктури у місті Запоріжжі. Є руйнування.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW