У Харкові заарештовано майже на 40 мільйонів майно підприємства, яким володіли громадяни рф



Досудовим розслідуванням встановлено, що серед засновників харківського підприємства — три громадянина РФ, які проживають у Москві та у Бєлгороді. Росіяни отримують в Україні прибуток від господарської діяльності ТОВ та сплачують податки до державного бюджету РФ, фінансуючи війну в Україні та чергову ракету, яка прилетить в будинок мирних мешканців.

Крім того, існує значний ризик прийняття рішень керівництвом щодо подальшого забезпечення на території України провадження господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором, інформує Харківська обласна прокуратура.

12 жовтня Дзержинський районний суд м. Харкова задовольнив клопотання прокурора та наклав арешт на нежитлові приміщення підприємства вартістю майже 38 млн гривень та корпоративні права засновників-росіян ТОВ у сумі понад 600 тис. гривень. 

Наразі триває передача активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). 

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

Досудове розслідування проводять слідчі Харківського районного управління поліції №3 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW