Після ворожих ударів і знеструмлення частини Кривого Рогу в шахтах під землею перебувало понад 850 шахтарів. Більшість з них вже підняли на поверхню, цей процес ще триває, - Лукашук



Для ударів по Дніпропетровщині ворог скерував 18 ракет, 5 з яких вдалося збити силам ППО. Під удар потрапили чотири райони області: Дніпровський, Кам‘янський, Нікопольський, Криворізький. По області: 4 загиблих і 31 поранений, з них 10 людей в лікарні. 4 постраждалих – у важкому стані. 

Про підсумок 229-ї доби повномасштабного вторгнення рашистів на Дніпропетровщині повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

10 жовтня від назвав страшним днем для усієї країни, адже ворог навмисно гатив вранці по житловим кварталам, коли люди йшли на роботу, по об‘єктам критичної інфраструктури, щоб завдати якомога більшої шкоди.

За інформацією Лукашука, у Дніпрі внаслідок ракетних обстрілів пошкоджено більше 10 багатоповерхівок, будівлю підприємства, близько чотирьох десятків автомобілів, автобус, зупинку громадського транспорту, кілька магазинів. Дві пожежі ліквідовано рятувальниками. Били окупанти й по критичній інфраструктурі.

У Кам‘янському та Криворізькому районах під ударом також опинилася критична інфраструктура. В Кривому Розі 30 тисяч людей лишилися без води, нині водопостачання відновлено. Деякі райони були знеструмлені. Наразі енергетики ще працюють, 11 тисяч родин лишаються без світла.

Після ворожих ударів і знеструмлення частини Кривого Рогу в шахтах під землею перебувало понад 850 шахтарів. Серед них були й жінки. Більшість з них вже підняли на поверхню, цей процес ще триває. 

З хороших новин: силами ППО у Кривому Розі було збито два дрони-камікадзе «Shahed-136».

В Нікопольському районі внаслідок ракетного удару пошкоджено склад сільгосппідприємства. 

Микола Лукашук зазначив, що під час ракетних ударів всі працювали як один механізм: військова адміністрація, голови громад, ДСНС-ники правоохоронці. Ця робота не припиняється і зараз. 

Посадовець подякував усім, хто ліквідовує наслідки ворожих обстрілів а також українським військовим.

"Ворог думає, що ракетними обстрілами зможе зупинити просування наших військ. Тому росія вдається до терактів з метою тиску. Але ми єдині, незламні і згуртовані. Ми не відступимося. Сьогоднішній день – тому підтвердження.

Ніколи не забудемо і ніколи не пробачимо агресору жоден злочин. Варварство, вчинене російською федерацією, не залишиться безкарним. Російські терористи відповідатимуть за все", - додав голова обласної ради.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW