На Житомирщині в ДТП загинув мотоцикліст



Дорожньо-транспортна пригода сталася нещодавно на 235 км автошляху Київ-Чоп, поблизу с. Анети Новоград-Волинського району.

Попередньо, водій мотоцикла «Lifan», 22-річний житель Рівненської області, рухаючись автошляхом, допустив наїзд на бетонні блоки. Унаслідок зіткнення мотоцикліст загинув на місці події.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Водночас правоохоронці закликають водіїв транспортних засобів бути вкрай уважними та обережними під час руху у темну пору доби. Зокрема, враховуйте погодні умови, стан проїзної частини та дорожнього покриття. Пам’ятайте, що у зв’язку з воєнним станом на автошляхах можуть бути обмежувальні загородження та інші перешкоди. Тож навіть рухаючись знайомою дорогою, не будьте легковажними та звертайте увагу на попереджувальні знаки, не виконуйте ризикованих маневрів і не перевищуйте швидкість.

Крім того, у жодному разі не вирушайте в дорогу пізньої пори, якщо почуваєтеся зле або втомлені. Відчувши потяг до сну, зупиніться у безпечному місці та дайте собі можливість перепочити. Не зволікайте зі зверненням за медичною допомогою, якщо відчуваєте погіршення стану здоров’я. Від вашої відповідальності залежить життя та здоров’я не тільки ваше, але й оточуючих.

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW