Опрацює Кабмін: Зеленський відреагував на петицію про введення в армії вегетеріанських та веганських сухпаїв



Володимир Зеленський відреагував на петицію "Про введення вегетеріанських та веганських сухих пайків для Збройних Сил України", яка зібрала більше необхідних 25 тисяч підписів.

Відповідь Голови держави на звернення громадян можна прочитати на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України.

У ній, зокрема, зазначається, що на сьогодні продовольче забезпечення особового складу Збройних Сил України та інших військових формувань здійснюється відповідно до встановлених норм у повному обсязі.

Водночас норма харчування для військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, які надають перевагу вегетаріанським продуктам харчування, відсутня.

"Ураховуючи вказане вище, я звернувся до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням опрацювати порушене в електронній петиції питання. Про результати розгляду автора електронної петиції поінформує Кабінет Міністрів України", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Петиція про введення вегетеріанських та веганських сухих пайків для ЗСУ зібрала більше 25 тисяч підписів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW