Під Лиманом українські правоохоронці виявили штаб окупантів с важливими документами, - ФОТО



У звільненому від російських загарбників населеному пункті Яцьківка під Лиманом працівники ДБР виявили штаб окупантів. Штаб росіяни облаштували в одному з приватних будинків.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

"У будівлі знайдено списки полонених та незаконно заарештованих людей. З-поміж іншого вилучено документи з даними осіб та анкети кандидатів на посади, які вирішили працювати на загарбників у захоплених підприємствах та організаціях", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виявлені докази ретельно вивчатимуться ДБР з метою притягнення до відповідальності кожного, хто вчинив дії проти національної безпеки.

Стабілізаційні заходи у деокупованому Лимані тривають. Проводяться першочергові слідчі дії, зокрема й у межах вже відкритих кримінальних проваджень відносно місцевих зрадників та колаборантів.

Слідчі також продовжують збирати доказову базу причетності фігурантів до співпраці з окупантами та проведенні підривної діяльності проти державної цілісності та суверенітету України. Вилучено мобільні телефони, карти пам’яті та іншу техніку. Зібрано свідчення місцевих мешканців про вчинення правопорушень.

Заходи проводяться спільно з працівниками інших правоохоронних органів.

Нагадаємо, в ході успішної наступальної операції наші військові звільнили місто Лиман від російських загарбників. Українські бійці взяли ворога в оточення та завдали йому максимального вогневого ураження.

Оточені, окупанти робили спроби прорватися, та втрачали особовий склад і сотні одиниць техніки. Окрім знищених російських танків, бетеерів та БМП наші захисники збили російський літак СУ-34.

Читайте також: 

Зеленський показав, як виглядає Лиман після російської окупації, - ФОТО

У ЗСУ розповіли про долю окупантів, які потрапили в оточення у Лимані

На в'їзді до Лимана військові встановили український прапор, - ВІДЕО





AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW