Повідомлено про підозру псевдоначальнику відділу з питань молодіжної політики адміністрації Маріуполя, - ФОТО



Донецька обласна прокуратура заочно повідомила про підозру мешканцю м. Маріуполя в добровільному зайнятті громадянином України посади, пов’язаної з виконанням організаційно-розпорядчих функцій у незаконних органах влади, створених на тимчасово окупованій території, у тому числі в окупаційній адміністрації держави-агресора, тобто у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Повідомлено про підозру псевдоначальнику відділу з питань молодіжної політики адміністрації Маріуполя, - ФОТО, фото-1

За даними слідства, у липні 2022 року, коли місто окупували війська країни-агресора, правопорушник добровільно перейшов на бік ворога та погодився обійняти посаду так званого начальника «відділу з питань молодіжної політики адміністрації м. Маріуполя» фейкової республіки «днр».

До обов’язків колаборанта входить забезпечення та реалізація державної молодіжної політики так званої днр щодо патріотичного виховання дітей і молоді, які проживають в окупованому агресором місті. Також під керівництвом зловмисника організовуються та проводяться відповідні «військово-патріотичні» заходи, спрямовані на викривлення подій, що зараз відбуваються в Україні.

Досудове розслідування здійснюється СВ 2 управління (з дислокацією у м. Маріуполь) ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

Читайта також:"Начальнику ЖКГ" Маріуполя повідомили про підозру. А колишній "начальник ЖКГ ДНР" зламав ногу на роботі, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW