На Херсонському напрямку ЗСУ взяли під контроль 29 населених пунктів за 6 днів



З 1 жовтня на Херсонському напрямку ЗСУ взяли під контроль 29 населених пунктів. 

Як повідомив заступник голови Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил Олексій Громов під час брифінгу, передає кореспондент 0512, у Херсонському напрямку рашисти за рахунок резервів намагаються контратакувати, щоб стримати наступ українських  військ та відновити втрачене положення, проте наші захисники за 6 днів жовтня  взяли під контроль 29 населених пунктів.

Громов підкреслив, що окупанти  продовжують здійснювати систематичний обстріл населених пунктів та об’єктів інфраструктури в Миколаївській, Херсонській та Дніпропетровській областях.

- Ворог завдав авіаційних ударів в межах населених пунктів Миролюбівка, Архангельське, Софіївка, Сухий Ставок, Тернові Води, Давидів Брід. А також ракетних ударів в районі Березнегувате та Миколаїв. У період з 30 вересня противник застосував 20 ракет різного типу. В тому числі здійснив 13 пусків балістичних ракет. Противником також застосовано 46 дронів-камікадзе "Shahed-136" для нанесення ураження по військовим об’єктам, цивільної інфраструктури та позиціям військ, з яких 24 дрони було знищено,- розповів Олексій Громов. 

На Херсонському напрямку ЗСУ взяли під контроль 29 населених пунктів за 6 днів , фото-1

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW