У Чернівцях затримали стрілка, який розбещував дітей та вбив поліцейську



3 жовтня Чернівці сколихнула резонансна подія - невідомий застрелив патрульну поліцейську та ранив її колегу, які приїхали на виклик. Ми попросили коментар у Нацполіції Чернівецької області.

3 жовтня у Чернівцях при затриманні застрелили 22-річну патрульну, ще один поліцейський отримав поранення. Екіпаж Таїсії Татарин та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх.

Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. Патрульні розшукали громадянина, виявилось, що чоловік мав з собою зброю та раптово здійснив ряд пострілів по інспекторах. Поліцейська отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували.

4 жовтня віддали шану загиблій поліцейській.

Після цього інтернетом почали ширитися чутки про те, що, ніби то, склади фоторобот розшукуваного зловмисника.

О 13.53 радник Міністра МВС Ростаслав Смірнов повідомив, що чоловіка, який розбещував дітей і вбив поліцейську - затримано. Під час затримання, він застосував зброю! Більше деталей пізніше.

Голова Нацполіції Ігор Клименко поділився подробицями затримання:

"Поліція Чернівецької області затримала чоловіка, який 3 жовтня у Чернівцях стріляв у патрульних поліцейських. На жаль, 22-річна патрульна, молодший лейтенант поліції Таїсія Татарин загинула. У її напарника - вогнепальне поранення, його госпіталізовано.

Під час затримання зловмисник відкрив вогонь, тож поліцейські застосували зброю у відповідь. Затриманого поранено, йому надають медичну допомогу"

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новини Чернівців)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news0372



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW