На Чернігівщині у 8 разів зросла кількість хворих на коронавірус: чи повертатимуть масковий режим



На Чернігівщині попри зростання кількості хворих на коронавірус, масковий режим поки не планують повертати. Про це сказав заступник генерального директора обласного центру контролю та профілактики хвороб Артем Ярошенко, повідомляє Суспільне Чернігів.

З його слів, чи буде так на наступному тижні наразі невідомо.

«На цей момент поки не планують. У нас звітність на Київ раз у тиждень, тобто на наступний понеділок буде щось видно», – сказав Артем Ярошенко.

Загалом, кількість хворих на Чернігівщині у порівнянні з попереднім місяцем зросла. За словами Ярошенка в області за серпень виявили 593 хворих на коронавірус, за вересень кількість хворих зросла майже 8 разів, і становить – 1413 хворих.

Найбільше хворих на коронавірус виявили у Ніжині. У серпні зареєстровано понад 70 випадків, у вересні кількість збільшилася у майже 15 разів – 1063.

«У Чернігові зареєстровано 40 за серпень, 418 – за вересень. У Ніжині виявили 71 за серпень, за вересень – 1063. У Прилуках зареєстровано 184 за серпень, 456 за вересень. У Корюківці за серпень нуль, за вересень – 52. У Новгороді-Сіверському 9 за серпень, за вересень – 118», – сказав Артем Ярошенко.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW