Підтримує Україну, але боїться: Маск попався на "ядерну вудку" кремля



Ілон Маск запропонував своїм користувачам у Twitter проголосувати щодо "формули миру" між Україною та рф, яка, на його думку, має охоплювати повторні "референдуми" на тимчасово окупованих територіях під наглядом ООН, визнання українського Криму "російським". Його позиція зазнала критики, але вона може означати про те, що він "попався на вудку" Кремля, який весь час шантажує світ ядерною зброєю.

Про це повідомляє сайт 056.

"Після того, як путін розмахував прапорами про ядерну зброю, у західних ЗМІ почала поширюватися дезінформація про нібито "конвої з ядерною зброєю".

Цього немає, але підвищена кремлем "ядерна температура" приносить дивіденди страху. Ілон Маск був першим, хто попався на цю вудку", - написав міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас написав у своєму Twitter.

Президент Литви також відреагував на "формулу миру", але покепкувавши з її абсурдності.

"Шановний Ілоне Маск, коли хтось намагається вкрасти колеса вашої Tesla, це не робить його законним власником автомобіля чи коліс. Хоча вони стверджують, що разом проголосували за це. Просто кажу", - зазначив він у повідомленні.

Більш серйозно на твіт Маска відреагував президент України Володимир Зеленський, написавши: "Який Ілон Маск вам подобається більше?" – і запропонував варіанти відповіді: "Той, хто підтримує Україну" і "Той, хто підтримує росію".

У відповідь Ілон Маск написав Володимирові Зеленському, заявивши, що він "досі дуже підтримує" Україну, але переконаний, що "масова ескалація війни завдасть великої шкоди Україні та, можливо, світу".

Нагадаємо, раніше ми писали про падіння акцій та обурення світу: спеціальна операція Маска у Twitter провалилася.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW