Окупанти тримають у полоні вчительку новогрецької мови із Урзуфа



Сьогодні стало відомо, що утримується в полоні учителька новогрецької мови, етнічна грекиня, членкиня Урзуфського товариства греків Табахова (Саламбаш) Олена Христофорівна. Її було затримано в окупованому Урзуфі Донецької області.

Приводом для її затримання та арешту стала проукраїнська позиція жінки, яку вона, навіть перебуваючи в окупованому Урзуфі, не приховувала від оточуючих, - повідомляє Федерація грецьких товариств України.

Окупанти тримають у полоні вчительку новогрецької мови із Урзуфа, фото-1

Спочатку жінку тримали у райвідділку у Мангуші. Зламати її місцевим колаборантам не вдалося. Користуючись правом на перекладача, Олена Христофорівна попросила надати їй перекладача з української мови на російську.

Після цього жінку з Мангушу було вивезено у невідомому напрямку.

Ми звертаємося до всіх правозахисних організацій, всіх жіночих організацій, до грецьких товариств. До вас усіх – якщо у вас є знайомі, друзі, будь-хто – приверніть їх увагу до цього інциденту. 

Що більше організацій братимуть участь у цьому, то швидше вдасться врятувати жінку, на яку вдома чекає дворічна дитина. Учителі - не комбатанти, їх мають відпускати.

Читайте також : У зрадників немає національності. Федерація греків України зробила заяву



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW