Як краще не називати дитину: імена хлопчиків і дівчаток



Перед кожними батьками настає найважливіший момент - як назвати свою дитину. Хотілося б, щоб дівчинка виросла справжньою принцесою, а хлопчик справжнім лідером і королем життя.

Ім'я безпосередньо впливає на характер і долю, про це знає багато хто. На думку астрологів, у 2022 році є низка імен, якими не варто називати своїх дітей.

Погані імена для дівчаток

Ірина

Ірина буде впертою і з найважчим характером. Його відчують батьки з самого її народження. У майбутньому їм буде складно налагодити стосунки з людьми і будувати сім'ю.

Надія

Ім'я енергетично притягує проблеми, створюючи дитині складний шлях у досягненні всіх цілей. З кожною новою проблемою, Надії буде складніше її подолати. Незважаючи на сильний характер, дівчинці буде складно вчепитися за удачу.

Плохие имена

Плохие имена

Погані імена для хлопчиків

Валентин

Хлопчики з таким ім'ям з дитинства вирізняються сильним розумом. Важливо взяти цю силу під контроль, і тоді відкриються безмежні можливості. Але саме для Валентина це буде не життя, а ходьба по лезу. Найменша помилка може зіпсувати життя.

Єгор

Дуже міцні хлопчики, які чомусь ризикують собою. Через свою безстрашність вони забувають про реальність, сильно підставляючись. Авантюри будуть успішними, але до певного часу. Єгор не зможе відчути небезпеку і все закінчиться плачевно.

Опанас

Хлопчики з таким рідкісним ім'ям можуть закінчити життя в дуже юному віці. Їм дуже складно оцінювати реальність і обстановку. Деякі вважають, що такі діти легко потрапляють під вплив алкоголю і заборонених речовин.

Читайте також: Щастя та гроші в рік Чорного водяного Кролика: цим знакам Зодіаку судилося розбагатіти у 2023.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW