Дівчинка, життя якої розділилося на "до та після війни" знялася у кліпі "Там біля тополі калина росте"



Дівчинка, життя якої розділилося на "До війни" та "Після війни" знялася у кліпі "Там біля тополі калина росте". Робота буде представлена на II Всеукраїнському фестивалі мистецтв "Паляниця Фест". 

Понад 5 років тому Дар'я Шаповал разом зі своєю родиною переїхала з Авдіївки до Покровська. Тимчасове місце проживання стало другим будинком, в якому їх знову наздогнала війна.

"Нас знову наздогнала війна, знову ми це відчуваємо і переживаємо. Ми не знаємо, чи зможемо повернутися додому, діти відчули всі нюанси війни. Ми віримо в ЗСУ, та хочемо надихнути їх на перемогу, та щоб кожен воїн повертався до дому живим", - ділиться Ганна Шаповал.

Як розповідає мама юної виконавиці, дівчина навчається в Покровській музичній школі імені Миколи Леонтовича. Спочатку її педагог Ольга Овсієенко просто запропонувала заспівати цю пісню, спробувати. Мама та дівчинка одразу ж закохалися у композицію, адже між рядків читався дуже важливий зміст.

"Даша змогла віддатися пісні, передати її сенс і відчути, пережити цю історію. Після цього ми вирішили записати цю пісню у студії звукозапису", - ділиться мати виконавиці Ганна Шаповал.

Щойно пісня була записана у студії, Дар'я Шаповал запропонувала мамі зробити кліп, який міг би донести до слухача ще більший сенс. Як розповідає Ганна, створення відеоролика змогло б підбадьорити захисників України, щоб вони могли й надалі боротися за нашу перемогу та поверталися додому живими.

Кліп був знятий на підтримку ЗСУ, головна мета сказати" Ми чекаємо перемогу, ми чекаємо вас додому!".
"Нам хочеться, щоб цей кліп розлетівся по всій Україні, щоб усі побачили, що дитина переселенця з Донецької області змогла донести біль військових, які віддали життя за нашу свободу",- розповідає Ганна. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW