Департамент соціальної політики Житомирської міської ради оголошує прийом тематичних соціальних проєктів



Оголошення про прийом тематичних соціальних проєктів, розроблених громадськими та благодійними організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок місцевого бюджету!

Департамент соціальної політики Житомирської міської ради оголошує прийом тематичних соціальних проєктів, розроблених громадськими та благодійними організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок місцевого бюджету

Одержувачами бюджетних коштів є громадські та благодійні організації (далі - Організації), мета та предмет діяльності яких згідно з установчими документами мають соціальну спрямованість, які зареєстровані та здійснюють діяльність на території Житомирської міської територіальної громади.

Фінансова підтримка надається громадським та благодійним організаціям на реалізацію тематичних соціальних проєктів, спрямованих на допомогу малозахищеним верствам населення, залучення їх до активного способу життя та довголіття, спрямовані на вирішення окремих питань та проведення заходів соціального характеру в інтересах членів Житомирської міської територіальної громади, в тому числі на вирішення питань, пов’язаних з підтримкою внутрішньо переміщених осіб, членів сімей загиблих учасників бойових дій, Захисниць та Захисників України.

Забороняється спрямування коштів місцевого бюджету на:

  • реалізацію проєкту за статтями витрат, які здійснюються за рахунок видатків бюджетів інших рівнів, застосування подвійного фінансування одного і того ж напряму з різних джерел;
  • реалізацію проєкту, який фінансується за іншими бюджетними програмами;
  • придбання основних засобів – меблів, оргтехніки, комп’ютерів, транспортних засобів тощо;
  • реалізацію проєкту (заходів проєкту), метою яких є отримання прибутку;
  • реалізацію проєкту, який не забезпечує ефективне розв’язання актуальних соціальних питань, не відповідає тематиці – допомога малозахищеним верствам населення, залучення їх до активного способу життя та довголіття;
  • оплату фуршетів, банкетів, відряджень, харчування, крім питної води та гарячих напоїв.

Для отримання бюджетних коштів Організації подають до департаменту соціальної політики Житомирської міської ради заяву щодо її отримання.

До заяви додаються:

  • 1) копії свідоцтва про реєстрацію Організації, статуту (положення), скріплені печаткою (у разі наявності);
  • 2) опис тематичного соціального проєкту за формою згідно з додатком 3 рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 16.09.2020 №1079;
  • 3) листи – підтвердження щодо партнерства та співучасті органів державної влади, органів місцевого самоврядування, інших установ та організацій (у разі їх залучення до виконання проєкту);
  • 4) інформація про залучення додаткових власних та інших ресурсів (матеріальних, фінансових).

Розгляд питання щодо надання фінансової підтримки з місцевого бюджету на реалізацію тематичних соціальних проєктів, розроблених Організаціями, здійснюється комісією з надання фінансової підтримки громадським та благодійним організаціям на реалізацію тематичних соціальних проєктів.

Підстава: рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 16.09.2020 №1079 «Про затвердження Положення про надання фінансової підтримки з місцевого бюджету на реалізацію тематичних соціальних проєктів, розроблених громадськими та благодійними організаціями».

Граничний обсяг фінансування за рахунок коштів місцевого бюджету одного тематичного соціального проєкту, що подається громадською та благодійною організацією, становить 5,0 тис. грн. та здійснюється без поведення конкурсу.

Загальний обсяг витрат місцевого бюджету по галузі «Соціальний захист та соціальне забезпечення» на надання фінансової підтримки з місцевого бюджету на реалізацію тематичних соціальних проєктів, розроблених громадськими та благодійними організаціями, що можуть бути спрямовані у 2022 році, становить 20,0 тис. грн.

Звертаємо увагу!

Тематичні соціальні проєкти просимо подати до департаменту соціальної політики міської ради до 07.10.2022 року.

Хід підготовки та реалізації тематичного соціального проєкту має бути висвітлено у місцевих ЗМІ, передано матеріали для розміщення на сайті Житомирської міської ради.

У всіх публікаціях, виданнях, на паперових, цифрових та інших носіях, які створюються у рамках реалізації проєкту, Організація повинна розміщувати герб Житомира та текст «Реалізацію цього соціального проєкту здійснено за підтримки Житомирської міської ради».

Місце подання тематичних соціальних проєктів:

Департамент соціальної політики Житомирської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Житомир, площа Польова, 8, центр надання адміністративних послуг «Прозорий офіс», каб. 209 щоденно з 8-30 год. до 17-30 год. (обідня перерва з 13-00 год. до 14-00 год.), крім суботи, неділі.

З метою забезпечення заходів безпеки в умовах наявної військової агресії з боку російської федерації та розповсюдження COVID- інфекції просимо тематичні соціальні проєкти подавати через послуги поштового зв’язку або на електронну пошту: [email protected]

За додатковою інформацією звертатись за телефоном 067 4117989.

ДОКУМЕНТИ

Додаток

Джерело: Житомирська міська рада

Департамент соціальної політики Житомирської міської ради оголошує прийом тематичних соціальних проєктів, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW